Tuesday, February 2, 2010

Eesti Ekspress ja Tartu Ülikool: tarkuse maaletoojad

Eesti Ekspress edastab eesti rahvale tänuväärse hoiatuse: "Dr Suurküla: Eestis kasutatakse ohtlikku gripivaktsiini".

Väliseesti arsti, Rootsis elava sisemeditsiini ja töötervishoiu spetsialisti Jaan Suurküla väitel kasutatakse Eestis elavhõbeda- ja skvaleenisisaldusega gripivaktsiini, mis võib tekitada kahjulikke kõrvalmõjusid. Samast vaktsiinist keeldus Saksa sõjavägi.
Konkureeriva sõsarväljaande ajakirjanik tundis seepeale huvi, kas selline inimene ikka olemas on. Erinevalt temast viitsisin ma guugeldada ning selgus, et on. Võiks öelda, et isegi väga.

Veebilehe www.psrast.org andmeil on meditsiinidoktor Jaan Suurküla "Chairman of Physicians and Scientists for Responsible Application of Science and Technology (PSRAST)". PSRAST on tore organisatsioon, mille arstidest ja teadlastest liikmed usuvad, et GMOd tekitavad geenireostust ning mobiilid kahjustavad ajurakkude DNAd.

Et aga kellelgi kahtlusekybet ei jääks, teatab Kultuuriaken, et 22. jaanuaril kell 18.00 pidas dr Jaan Suurküla Tartu Ylikooli raamatukogus tasuta loengu "Stressi alandamine,aju areng ja eneseteostamine transtsendentaalse meditatsiooni abil".
TM on maailmas kõige rohkem teaduslikult uuritud vaimne tehnika.Ta võimaldab luua ja taastada täiuslikku tervist,arendada erinevaid vaimseid võimeid,tugevdada isiksust ning luua harmoonilisi inimestevahelisi suhteid.
Mul on suur rõõm tõdeda, et kodumaise kvaliteetajakirjanduse lipulaev ning isamaise kõrghariduse väärikaim kants vahendavad Eesti asukatele värsket väärtuslikku teavet teaduse eesliinilt, mida edastavad asjatundlikud ning plekitu teadusliku renomeega eksperdid sõbralikest naaberriikidest.

Omalt poolt loodan, et loengusari sellega ei lõpe. Järgmiseks võiks tutvustada meie provintsikese elanikele näiteks David Icke hindamatuid teooriaid kosmosest saabunud reptiilide salajasest maailmavalitsusest. Kindlasti kuluks ära ka praktiline õpetused, kuidas valmistada tinapaberist mytsi, mis kaitseb inimest valitsuse agentide mõtetelugemise ning kurja elektromagnetkiirguse eest. Ideid uuteks lugudeks võib otsida ka veebilehelt skeptik.ee.

 
eXTReMe Tracker