Friday, November 3, 2006

Läbi tuisu Aafrikasse, lõpetades Friscos

Tahtsin kinost jala koju tulla, aga tuisk oli vastu. Hetk enne linnahalli keerasin vanalinna poole tagasi ning avastasin, et Aafrika Köök oli veel lahti. Ja nad ongi yhe-kaheni - ääretult kena neist. Poetasin siis enda sinna sisse, võtsin soojendusnapsi ja pyydsin tellida taksot. Mobla suri ära. (Ongi teine hakanud kole sageli surema, aeg oleks uus hankida. Ja taksofirma tuleb osta. Vahel tahaks õhtuti koju saada ning hommikul tööle. Tallinna taksondus on hoogsalt alla käinud.)

Õnneks tellis baaridaam lahkelt takso ning teine kena vene näitsik tõi mu Tallinnale tavapäratult rahulikus tempos koju. Neid vene neiukesi on viimasel ajal ka igal pool.
Tore.

Aafrika Köögi menyyd peab kunagi lähemalt uurima.



***

Linnahall meenutab, et peaks minema ja Sakala keskuse allesjätmise mässuga liituma. Punasel Hanrahanil oli kuskil link. Kui yles leian, panen siia ka.
Täiendus: viitan parem Hanrahanile.


***

Tegelikult oli päev pikk ja ma ise olen väsinud. Homme lähen REAG kontorisse ja hakkan avaldusi kontrollima. "...997, 998, 999, 1000!" Ja kui jõuan, käin tarbekunstimuuseumis ja vaatan, kuidas Meryl Streep Pradat kannab. Avekese mälestuseks.

Tahtsin kirjutada igasugu asjadest, prygist ja pooltoonidest ja radikaalsusest ja blogi vastuhakust teatrile ja kurvast filmist "Metšenosets", ent ei. Rohkem ei jaksa, aga niipalju kyll, et tsiteerida La Queen Suciat:

Where else in the nation do you have a TSA guy at the airport barking orders ("please remove all shoes," etc.) that include, "Ladies, your lipsticks are okay. You do not need to remove them. Men, your lipsticks are okay, too. After all, you're in San Francisco."
Koos sellega annab see tulemuseks paraja veel-yks-naps-ja-siis-magama-tunde.

 
eXTReMe Tracker