Thursday, August 12, 2010

Kas te tahaksite rääkida Jeebusest (TM)?

Tere! On teil hetk aega? Kas te tahaksite kõnelda minuga Jeebusest (TM)?

Õnneks on mul yks kaasas. Jeebus (TM) on kaubamärgistatud toode, mis vastab kõigile Euroopa Liidus kehtestatud nõuetele religioossete toodete osas. Jeebus (TM) lahendab kõik teie vaimsed ja hingelised vajadused. Igal hingelt tervel inimesel peaks tänapäeval olema vähemalt yks Jeebus (TM). Ma tean mitmeid, kel on neid terve kollektsioon.

Näete, praegu ta tõstab käe yles ja õnnistab teid. Paremas käes on tal rist, millega saab lehvitada. Meil on ka palju teisi, alternatiivseid mudeleid, näiteks Ristil rippuv Jeebus (TM), kes laulab koraali ja lööb varbaga takti, nupuvajutuse peale aga pillab verepisaraid okaskrooni sisse peidetud väikesest taastäidetavast paagist.

Eksklusiivne Õlimäe Jeebus (TM) peab lindistatud jutlust, mida on võimalik väikese kaardi abil vahetada. Ostuga saate kaasa paketi neljast erinevast jutlusest, millest igayhe lõpus kiidab ta Issandat ja õnnistab ostjaid. Nende ja paljude teiste võimalustega saate tutvuda meie kodulehekyljel: www.jeebus.com. Tavaliselt maksab Jeebus (TM) 399 krooni, ent just täna ja teile saan ma pakkuda seda harukordse erihinnaga, tervelt 200 krooni odavamalt.

Noh, kuidas on, kas läheb ära? Yks teile ja yks väikemehele, eks? Ostes kaks Jeebust (TM), saate kaasa pisikese neljalehekyljelise palveraamatu ja kotitäie värvilisi lutsukomme "Jeebuse Pisarad (TM)". Ilusat päeva teile!


P.S. Lihtsalt kummitas peas, ilma igasuguste kavatsusteta. Kusjuures jeebus.com on täiesti olemas ja ysna mõnus paik, ehkki ei tundu myyvat Jeebuseid (TM).

 
eXTReMe Tracker