Wednesday, February 25, 2009

Kes teab, mis meeldib Meelile?

Talna Kristjan kirjutab väidetavalt toreda ideega, ent mitte eriti hea väljanägemisega asutusest nimega placer.ee.

Kaesin perra. Ei saanud suuremalt jaolt aru, milleks seda vaja on. Kogub Google Mapsis mingil määral reklaami Tallinna kesklinna söögikohtadele, aga neid on seal kuidagi hõredalt. Kui oleks palju, oleks muidugi kole kribu.

Ega söömapaikadest infot saada pole muidugi lihtne. Nende endigi veebid pole suuremad asjad; enamasti pannakse need kord alguses pysti ning siis unustatakse. (Pyydke leida, kes täna õhtul Molly Malone'is mängib, eks ole.)

Kõige enam torkas silma sildike "päevapraed". Noid paistab yldse olema kogu Tallinna kesklinna peale umbes kymnes kohas. Ega seda placer'ist teada saa, kas praadi jätkub või mis kellaaegadel seda pakutakse, aga noh, sõja ajal on kärbes ka liha, nagu yhe ministeeriumi pressiesindaja kord ytles.

Uurisin siit ja uurisin sealt, kuni komistasin prae otsa, mille pärast siin yldse kirjutama hakkasin: keegi Meeli, kes elab aadressil Maakri 19, pakub täna (huvitav, kas isegi praegusel kellaajal?) spagette Polognese kastmes. Bolognese ehk siis maakeeli Bologna kastet ma tean kyll, täitsa sympaatne tomatiplöga. Sobib makaronidega hästi. Aga mis on Polognese kaste?

Poola kaste on olemas kyll, toidutare.ee kirjeldab seda nii:


Kas ma seda just makaronidele paneks, on iseasi. Aga noh, ehk Meelile meeldib.

 
eXTReMe Tracker