Tänane retsept: Eksootiline kalasupp
Lippasin usina uudisekirjutamise vahelt korraks kööki, et pliidil podisev supp lõpuni teha. Mõne aja pärast tuleb yks näljane, kellel peaks vähemalt kord päevas mingi soe toit võtta olema. No ja eks ma ise tahan ka mõnikord syya.
Varem torkasin potti keema kaks valget kalafileed (tont seda mäletab, mis nimelist just, kylmkapis nad igatahes elasid), paki aedvilju ja paar kuubistatud kartulit. Nyyd valasin veidi vett juurde, lisasin soola, panin kõrval endale kohvivee keema, maitsesin supileent ning segasin sellesse paar törtsu Ungari-reisilt toodud suurepärast guljašikreemi. Ei tea, miks seda Eestis kuskil ei myyda? Kookospiima ja kõiksugu muid lõbustisi ju poelettidel leidub.
Ohkasin, kallasin vee kohvikruusi, võtsin lahustuva kohvi pakikese, avasin ja valasin supi sisse.
Kes julgeb, tehku järele.