Friday, September 18, 2009

Hea pressiteate näide

Pank riisub loomaaeda

Tallinn, 18. september – Sampo Panga töötajad korraldavad eeloleval pühapäeval Tallinna Loomaaias koristustalgud. Ligi sada pangatöötajat lähevad ühes rehadega loomaaeda korrastama. Koristustalgute lõppedes kingitakse loomaaiale töövahenditeks 70 reha.

Sampo Panga tegevjuhi Aivar Rehe sõnul seisneb töö peamiselt tulevase känguruaediku rajamises.

„Pangal on soov minna kohale, teha asju ise ja olla omaltpoolt kasulik. Alati ei pea piirduma rahalise toetusega, tuleb ka alternatiive leida ja seekord otsustasime ise kohale minna ning käed külge panna,“ selgitas Rehe talgute toimumise tagamaid.

Tallinna Loomaaia direktori Mati Kaalu sõnul on just sellised suuremat inimeste hulka nõudvad organiseeritud abitööd loomaias väga teretulnud.

„Peab tervitama sellist initsiatiivi, ootame Sampo Panga eeskujul ka teisi ettevõtteid ja organisatsioone meie juurde talguid korraldama,“ sõnas Kaal.

Sampo Panga koristustalgud Tallinna Loomaias toimuvad 20. septembril algusega kell 12. Tänavused talgud loomaaias on Sampo Panga jaoks juba teised, üle-eelmisel aastal käisid pangatöötajad heakorratööde käigus samuti loomaaeda riisumas ning värviti üle ka kohvik Illu seinad.
Konkreetne, asjalik, vahva. Positiivne ja samas ka sisuga; ei põleta just kedagi otseselt, aga sellistest asjadest on inimestel tore lugeda. Lyhike ja liiglihata, tsitaadid on kahelt asjassepuutuvalt inimeselt, asjakohased ning kasutuskõlblikud. Kogu loos on yksainus kirjaviga, mille saab kergesti ära parandada. Pealkiri on muidugi sihilikult jabur, pyyab pilku ja sobib just sellisena kasutada - nagu kogu tekst. See omakorda tähendab, et tekst tõenäoliselt just sellisena lehtedesse lähebki.

Au ja kiitus Sampo Panga kommunikatsioonispetsialistile Tõnu Talinurmele, olgu ta keel kerge ning sulg sirge ka edaspidi.

 
eXTReMe Tracker