Aktuaalne singikaamera
Hanrahan nurises, et inimesed peavad uudiseklippide tegemist kergeks. Vaatavad pooleteiseminutist juppi, kehitavad õlgu ja kukuvad irisema. Mõtlemata, kui palju mitme inimese töö ja vaev selle jupikese tegemiseks kulus.
Nurin õigustatud. Hirmus, kui su tööd ei hinnata. Mina aga, nagu sõbrad ammu märganud on, viin jutu alati toidule. Selle ilu ja õilsuse peale meenus mulle nimelt sink.
Sõltumata teadmistest võtab inimene singi pihku ja sööb. Kas maitseb või ei maitse, ytleb otse välja. Mis sest, et ta tehnoloogiast midagi ei tea: tema on lõpptarbija, kelle jaoks seda asja tehaksegi. Kui singi maitse on halb, ei muuda kymnete inimeste higi seda paremaks.
Meediaga on suhteliselt samamoodi.
Teisalt on teatud nippe, millega saab singisööjat alt tõmmata. Nitrit teeb selle ilusamaks, nii et liha on ka kuu aega hiljem sama karva kui värskelt. Naatriumglutamaat teeb selle maitsvamaks, lisades maitsele ymarust või täiust, mida tuntakse nime all umami.
Meediaga on suhteliselt samamoodi.
Kumbki variant ei ole eriti kena. Ei singi, meedia, tegija ega tarbija suhtes. Aga eks tehke paremini, kui oskate.