Wednesday, February 18, 2009

Elion, pane kaabel seina tagasi!

Eile haaras Elion mõega ning lõi Eestimaa interneti kahte lehte. Ilmselt just sellepärast ei õnnestu mul täna kodust ei Päevalehte ega Delfit näha. Ei oska pakkuda muud põhjust, miks mul on korralik yhendus kogu muu maailmaga peale mõnede Eesti lehekylgede.

Yldse on täna kuidagi tehniline päev. Juba reedest või umbes nii ei pääsenud ma koduse WiFi kaudu internetti. Ruuteri restart ega miski ei aidanud, kasutasin ymbruskonnas tilpnevat lahket võrku.

Täna sain lõpuks mahti helistada Elioni tehnotukke. Hääle järgi otsustades vastas kena vene noorik. Vestlesin temaga, otsisin ruuteri kõhu alt mudeli numbri yles ja yhtlasi yhendasin ka lahtitulnud kaabli pessa tagasi.

Noorik laiuatas teispool toru käsi ja nentis, et ei tea, milles asi olla võis. Nyyd paistab nett igatahes töötavat. Ei tea jah, imestasin minagi.

Soovitan sama nippi ka Eesti Elefonile.


P.S. Kes oskab ytelda, miks mu lauaarvuti juba aasta aega pääseb juhet pidi yksnes ruuterini, ent mitte sammugi edasi - ehkki ruuteri konfimine samast arvutist ning sama ruuteri kaudu lapakaga netis käimine läheb sujuvalt -, saab šokolaadist medali.

 
eXTReMe Tracker