Friday, February 6, 2009

Kui läeb libedalt sul kõik...

Mõnikord kõik lihtsalt õnnestub.

Töö lausa lendab su käes. Rasked asjad on tegelikult lihtsad ja kerged. Ykski systeem või tehniline jubin ei streigi, kirjatöö on mõnus ning inimesed toredad.

Hommikul ärgates tunned ennast väljapuhanult ja energiliselt, valmis astuma vastu uuele päevale täis vahvaid väljakutseid ning meeldivaid elamusi.

Kõigil su sõpradel läheb hästi ning sul on rõõm seda kuulda. Nad on terved, nende peredes pole haigusevinetki ning nad kibelevad rõõmustama sind heade uudistega.

Iga kord, kui sa bussi vajad, saabub see minut pärast sinu peatussejõudmist. Keegi ei haise ning vabu kohti jätkub kõigile.

Väljas söömas käies pakutakse kõikjal mõistliku hinna eest maitsvaid toite ning ettekandjad naeratavad sulle, viimane kui yks. Kodus keetes ja kypsetades ei unune yksi komponent, miski ei kõrbe põhja.

Sul on piisavalt aega, et lugeda kõikvõimalikke raamatuid ja vaadata filme. Tänu su heale maitsele ja sõprade soovitustele on need kõik suurepärased.

Öösiti on sul hea uni. Miski ei valuta ega sunni nihelema. Ykski mure ei näri, kuni une ära peletab. Unenäod on eranditult meeldivad.

Mõnikord lihtsalt juhtub nii. No on selline aeg.

Mõni teine kord. Mitte sel nädalal.

 
eXTReMe Tracker