Monday, December 18, 2006

Igal päeval oma nägu

Luud valutavad.

Und jäi väheks.

Yhest s-tähega osakonnast tuleb viimasel ajal ainult kirjaoskamatute pandud nimedega yritusi. Alles lubasid nad "edu läbi süstemaatilise projektijuhtimise", nyyd tuleb "Gaselli Konverents". No loodame, et sinna tõesti yksainumas sõraline tuleb. Kui nad mitut sooviksid, oleksid selle kokku kirjutanud või siis vähemasti "gasellidest" mitmusest jutustanud.

Ja tööle jõudes tervitasid mind koos yhe noore daami arvutiga (meil siin käivad petsukad öösiti ringi, ringi, ringi...) ka tema failid isiklike asjade võrgukettal. Minu omad on muidugi läinud.

Võimalik, et ma peaksin tundma rõõmu võimalusest kolleegi eraelus sorkida, ainult et seal pole midagi huvitavat. Täiesti avalik kontoriromanss, kena kohe vaadata, kuidas noored teineteise leidnud on.

Kurat, milleks meile itimehed, kui nad isegi kasutajahalduse ära vusserdavad? Ehh... Tuleb oma lapakaga tööl käia. Ise tehtud, hästi tehtud.

Ei, kõik päevad ei ole yhesugused.
Ehk läheb õhtuks paremaks.


P.S. Niipaljukest juba läkski, et arvutit ei vahetatud. Miskipärast logiti mind lihtsalt võõra accounti all sisse. Asja mõte jääb muidugi samaks: nii need asjad käima ei peaks.
Pähh.

Tahan veinikoolitusele.

 
eXTReMe Tracker