Wednesday, June 25, 2008

Jäin meemi alla

Hanrahan viskas meemiga. Yldiselt hoian ma neist kõrvale, aga no olgu see yks kord pealegi.

Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.

1. Mida sa tegid kymne aasta eest?
Ei tahaks hästi meenutada. Olin sunnitööl. Vilets aeg.

2. Viis asja "vaja teha" nimekirjast?
1) Blogimise asemel tööle hakata.
2) Kysida reisifirmalt, mida nad mõtlevad hoiatusega, et "Austria hotellides võivad olla vana tyypi pistikud" - viimati ei osanud byrooneiuke ytelda, milline on vana ja milline uus tyyp.
3) Lipata 20 minuti pärast koosolekule. Täna on see juba neljas, töö jaoks aega ei jäetagi.
4) Korrastada oma fotomajandus ning saata pildibuketid mitmele inimesele, kellele ammumuiste lubatud sai.
5) Vastata yhe sympaatse inimese kirjale, mis juba kaks nädalat postkastis seisab. No ei ole seda jaksu.

3. Lemmiksnäkid?
Muutub hooti, nagu yldse söögi- ja joogimaitse. Arvatavasti midagi kalalist/lihalist ja vyrtsist. Ehkki tervisele mõeldes ilmselt porgand.

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?
Miljoni eeguga pole suurt midagi mõistlikku peale hakata. Arvatavasti hangeldaks börsil või otsiks kellegi osavama seda enda eest tegema, et mingi viisakam summa kokku kraapida. Miljoni euroga võiks juba pikemalt mõtlema hakata.

Pool tundi tagasi käisin tytarlapse jutul, kes koostab kinnisvararubriigi maketti. "Mis on sinu unistus?" kysis ta. Hmmm. Arvatavasti Blasketi saartele kolida. Istuks seal kajakate keskel, õpiks iiri keele ära ning kasutaks seda kaks korda kuus suurel saarel kohalikus kylapoes. Ylejäänud aja vahiks merega tõtt. Loeks ja kirjutaks. Kui palju ei söö ja enamiku arukalt investeerid, peaks miljonist eurost päris kauaks jätkuma. Eks kirjatöödega teenib ka pisut, kui inglise keeles kirjutada.

5. Kohad, kus oled elanud?
Alfabeetilises järjestuses: Elva, Lehtmetsa-Risti, Mehikoorma, Tartu, Tallinn. Peaks vist kõik olema. Turismireiside aegsed hotellid ilmselt ei loe.


P.S. Edasisaatmise teemal veel mõtlen. Praegu pole mahti.

 
eXTReMe Tracker