Monday, March 3, 2008

Pika päeva head ja halvad naljad

Postimehes ytles põhiseaduskomisjoni esimees Väino Linde: "Kuulsin yhel päeval raadiost reklaami, kus yritati järele teha nii lugupeetud inimese kui Tallinna linnapea häält." Jälle muudab Postimehe hooletu toimetaja inimese mõtet äratundmatuseni!

Mõistagi tahtis Linde öelda "nii lugupeetud inimese kui ka Tallinna linnapea". Need on ju ometi kaks täiesti erinevat inimest.


***

Juhtkirjas tsiteerisin Hamletit. Jutumärkideta.
Minge leidke yles. Või ärge leidke.


***

Jaak Alliku jutt Päevalehes oli nii masendav, et selle kohta ei oskagi midagi arvata. Mõni inimene elab pika elu Nõukogude Liidus ja ei õpi ikka midagi. Kahju tast kohe.


***

Pulleritsu jutt Postimehes oli veel õnnetum. Kes usub, et terves kehas on terve vaim, mingu ja lugegu. Autor on elus tõendus vastupidisest.

"...vasakpoolsed kultuuri- ja lihtsameelsed poliittegelinskid, kes ei suuda pooltsadat kätekõverdustki teha..."

Nyyd on siis lõpuks välja yteldud, mis on õige kultuuri- ja poliittegelinski tunnus: 50 kätekõverdust. Või tähendab kultuur automaatselt vasakpoolset? Või on kõne all hoopis kultuurimeelsed? Pisut segasevõitu koht.

"...suurte sportlaste võime oma etteastetega rahvast liita ja publikut vaimustada on võimsam, kui enamiku teiste elualade esindajail..."

Kurat selle kirjanduse ja muusikaga - vaat' yle aia kargamine, see on inimkonna tippsaavutus!

Jah, muidugi ei tohiks kedagi juba ammu yllatada, et Pullerits on ydini rumal inime.
Hajameelsed unustavad selle vahel kahjuks ära ja siis ikkagi yllatab.

 
eXTReMe Tracker