Saturday, September 15, 2007

Päeva tehniline pool

Vastupidiselt eelmises sissekandes mainitud söögikohale on Tartu Hansatall ypriski mõnus paik. Söötsime tosina inimest igati mõistliku raha eest ja laud oli täis nagu äke. Jäägid pakkisime kaasa, neist peetakse veel yks pidu. Kui mitte kaks.

Jupike interjööri.

Tiigi tänava maja on natuke vähem õdus, kuid iseenesest meeldiv. Ja ajab kogu aeg totralt itsitama. Olemine oli nii jabur, et see paistab ka kõigilt piltidelt. Ja neid oli palju.
Kingitus.

Mulle peavarju pakkunud hotellidest kõige vahvam on Ardmore'i hotell Dublinis. Napilt jääb maha Jurys Inn Belfastis. Tartus suhteliselt värskelt avatud Dorpat ei saa ligilähedalegi. Eesti hotelildest ei ootaks, et kogu internet tuleb tuppa kaabliga. Ja mis siis, kui kaheinimesetoas on kaks inimest, kummalgi oma lapakas kaasas? Iiri hotellides ja B&Bdes on kombeks, et tuppa jäetakse veekeedukann, tassid, tee- ja kohvipakid, valge ja pruun suhkur ning piimapakikesed. Siin saab teed õhtul yheksani tuppa tellida, restoran on aga reserveeritud. Ja kaheinimesevoodit asendab kaks yheinimesevoodit. Yldiselt - on hullematki nähtud. Kyll me ta yle elame.

Veel yks pildimeenutus päevast.
Fotograaf.

 
eXTReMe Tracker