Monday, June 15, 2009

Viimaste päevade tähelepanekuid

Elu lihtsaks teha on hämmastavalt keeruline, seevastu on masendavalt lihtne muuta oma elu keeruliseks. Sealjuures võib eelmises lauses kasutatud määrsõnad omavahel vabalt ära vahetada, kuna nii hämmastus kui ka masendus on mõlemal puhul võrdselt kohased.


***

Praeguseks on Descartes'i "Meditatsioonide" arv yletanud tema eluaegse vähemalt kolmekordselt.


***

Kerge kylmetushaigus ei erine olemuslikult pohmellist: mõlema puhul on enesetunne halb, mõtlemine ei edene ning väikesest napsist on mõõdukal määral abi.


***

Kuna kõige lihtsamatele eestikeelsetele viidetele algtekstiliste vastete leidmine on kõige keerulisem, on mõistlik, arukas ja praktiline kirjutada teaduslik artikkel vastavalt olemasolevatele, õigeaegselt väljanuhitud viidetele.


***

Olen uudiste suhtes agnostik. Ma kahtlen uudiste olemasolus ning arvan tykati, et me ei saagi iial teada, kas neid on või pole.

Võib-olla usun ma - parimalgi juhul kyll ebakindlalt - vanistesse.


***

Pyhapäeva öösel vastu esmaspäeva pannakse hiljemalt kell 12 kinni kõik need Tallinna kõrtsid, mille lahtiolekuajad internetis kirjas on. Et 12 läbi viis minutit veel kann õlut saada, peab sul olema siseinfot. Väike vastikult kodanlik maailm ei soosi juhet kokku ajavat öötööd, ehkki paistab seda aeg-ajalt nõudvat.
"Pähh ja pöhh," ytles admiral Õllekõht.

 
eXTReMe Tracker